Waarom kiezen voor een Miele Center?

Ben je op zoek naar huistoestellen waarmee je jouw woonomgeving perfect inricht en jouw huishouden naadloos regisseert? Welkom in de Miele Centers.

Je stapt binnen bij familiale ondernemingen die beschikken over een jarenlange doorgedreven kennis van alle Miele toestellen en accessoires. Alle medewerkers zijn experts in hun vak. Zij ademen Miele als het ware en kunnen jou daarom toestellen van topkwaliteit aanraden die helemaal aansluiten bij jouw wensen.

Denk aan de nieuwste multifunctionele ovens, de meest duurzame wasmachines, intelligente droogkasten, geruisloze afwasmachines, kookplaten en dampkappen die op elkaar zijn afgestemd, de meest krachtige stofzuigers en koffiemachines voor subtiel genot.

Je mag zeker zijn van een onberispelijke levering, installatie en zo nodig ook herstelling van je toestel.

PERSOONLIJK ADVIES

U wilt uw woning op een eigentijdse manier inrichten en genieten van het comfort van moderne en kwalitatieve huishoudelijke apparaten. Moeiteloos hygiënische vloerreiniging, aangenaam ruikend wasgoed, het perfecte braadstuk uit uw oven, en een perfect gekoeld glas wijn erbij. Bij ons kan je terecht voor persoonlijk advies voor uw Miele huishoudelijke apparatuur. Laat u adviseren in onze Miele Centers

UITGEBREID AANBOD

Bij uw Miele Center ben je altijd zeker van de juiste oplossing voor elk probleem. Van zelfreinigende stoomovens tot stofzuigerzakken en vrijstaande koelkasten. Dankzij ons uitgebreid assortiment van kwalitatieve Miele producten kunnen wij jouw meerdere oplossingen bieden. Onze uitgebreide showroom is steeds voorzien van de actuele toestellen en accessoires. Altijd welkom

SERVICE

Een Miele Center kiezen is kiezen voor de hoogste kwaliteit. Naast onze hoogwaardige producten bieden wij ook een uitstekende service. Onze Miele service helpt u bij alle reparaties, vragen en andere zaken met betrekking tot uw Miele-toestel. Zowel wat betreft de garantie als de normale service na verkoop handelen wij altijd in het belang van onze klanten en streven wij naar tegemoetkomende oplossingen. Met originele Miele-onderdelen worden professionele reparaties aan uw huishoudelijke apparaten snel uitgevoerd. Voor advies, service en reparaties zijn wij de nummer 1 in uw regio!

LEVERING EN INSTALLATIE

Als u kiest voor een Miele product, maakt u de altijd beste keuze. Wij zorgen voor de levering en installatie van alle nieuwe Miele toestellen, zodat u een perfecte start heeft. Wij bespreken met u al jouw behoeften en zorgen dat alles prima in jouw woning komt. Een levering en installatie voeren wij steeds met de grootste zorg uit; Daar staan wij op.

JARENLANGE ERVARING

Dankzij onze productkennis, en het steeds opnieuw bijscholen kunnen wij op al jouw vragen antwoorden. Ons team is steeds goed opgeleid op gebied van product en techniek. Kom langs er ervaar dit zelf.