Wij in de Onderox

 

Kasterlee — Op de markt in Kasterlee vormt Miele Center Smets een moderne belevingswinkel waar de toestellen van Miele een prominente plek krijgen. Je vindt hier alle inbouwtoestellen voor je eigen keuken en kan ook rekenen op na-service van het team, dat al jaren met het merk werkt.

Als je binnenkomt in de winkel, zie je meteen een volledige keuken met inbouwtoestellen van Miele staan. Die zijn zelfs in werking om kookworkshops te kunnen organiseren. Je vindt hier alle inbouwtoestellen voor je eigen nieuwe keuken en kan rekenen op na-service. “We hebben hun volledige gamma in huis”, vertelt Marleen, die samen met haar broers Erik en Bart de zaak leidt. “Dat is een groot voordeel, want je wil bij een aankoop van één of meerdere toestellen toch echt wel de verschillende mogelijkheden even kunnen bekijken. Bovendien hebben wij alle denkbare toebehoren in huis.”

MIELE-SPECIALISTEN
“Wij zijn doorheen de jaren echte Miele-specialisten geworden die ook gedetailleerde problemen kunnen oplossen. Ook om advies te geven is die kennis uiteraard mooi meegenomen.” Er zijn maar een handvol offi ciële Miele Centers in heel ons land. Dat Miele zo’n prominente plaats inneemt in de zaak is niet verwonderlijk: toen Jef en Julia, de ouders van de huidige zaakvoerders, in 1965 begonnen met de zaak (toen nog op de Retiebaan) namen ze het merk meteen in hun aanbod op.

RUIM AANBOD EN PERSOONLIJKE SERVICE
Verderop in de zaak vind je nog andere kwaliteitsmerken terug. Kookpannen van Demeyere, huishoudspullen van Brabantia en Peugeot pepermolens. Miele Center Smets is ook gekend voor hun persoonlijke service. Met advies in de winkel en de eigen hersteldienst maar ook met de plaatsing van aangekochte toestellen bij de klanten thuis. “Als dat nodig is, kunnen we zelfs uitsnijdingen maken in keukenbladen om bijvoorbeeld een inductievuur te installeren. We vertrekken pas na de installatie en een woordje uitleg over de toestellen.”

Mis het niet! Ontvang als eerste al onze kortingen, nieuwtjes en recepten.
Nieuwsbrief
Gegevensverwerking